vismes

Vis, schaal- en schelpdieren

In ons totale horeca-assortiment nemen vis, schaal- en schelpdieren een volwaardige plaats in. Bij onze afnemers is er een groeiende belangstelling naar vis. We breiden onze visafdeling daarom steeds verder uit.

Vers of diepvries

Wij leveren verse vis, schaal- en schelpdieren. Diezelfde verse vis is ook beschikbaar als diepvriesvis. Puur, of ambachtelijk verwerkt in onze eigen keuken en eigen rokerij. Wij snijden en verpakken de vis in de door u gewenste porties en grammages.

MSC- en ASC-Keurmerk

We kopen vis zelf in. Voor het grootste deel direct op de visafslag. Onze voorkeur gaat hierbij uit naar niet-bedreigde seizoensvissen uit de Noordzee. Om u echter door alle seizoenen heen van een breed visassortiment te voorzien, werken wij samen met gerenommeerde visleveranciers over de hele wereld. Zij voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij voor onze leveranciers hebben opgesteld. We beschikken over zowel het Marine Stewardship Council Keurmerk (MSC-certificaat) als over het Aquaculture Stewardship Council Keurmerk (ASC-certificaat).

Advies

Neem contact met ons op als u inzicht wilt krijgen in ons totale visassortiment en de hierbij horende prijzen. Wilt u persoonlijk contact over ons visassortiment? Vraag dan naar Jelle de Jong, onze visspecialist. Hij snijdt dagelijks onze vis en is expert in het roken van vis.

vis, schaal- en schelpdieren