Horecaspecialisten

Bij Egro hebt u direct contact met onze horecaspecialisten. Zij kennen de producten en de markt. Met hun uitgebreide kennis van wild, vlees, vis en gevogelte kunnen zij goed inspelen op uw vragen en wensen. Door de persoonlijke benadering kunt u rekenen op maatwerk.

Vlees

Hebt u inhoudelijke vragen over vlees, dan is Marcel Uittenbogaard uw aanspreekpunt. Marcel draagt zijn kennis graag over aan de jonge generatie. Regelmatig ontvangen wij leerling-koks en beginnende koks van onze klanten om hen het mooie vak van dichtbij te laten beleven.

Wild en gevogelte

Rob Muniaerts is uw directe aanspreekpunt voor vragen over wild en gevogelte. Wild is de passie van Jan de Groot, oprichter van Egro. Voor wild is hij nog steeds onze gewaardeerde adviseur. Zijn jarenlange ervaring op wildgebied deelt hij graag met onze afnemers.

Vis

Voor advies over vis staat Jelle de Jong voor u klaar. Hij is voortdurend op de werkvloer aanwezig en adviseert u graag over het steeds wisselende visassortiment.

Helpdesk

Voor algemene vragen kunt u terecht bij Lotte Weijers, Sophie Esmann. Zij zijn voor u de bekende stemmen aan de telefoon en helpen u graag verder. Heeft u administratieve vragen dan staat Sabrina Wiegman voor u klaar.

Inspiratiekeuken

Bij onze directeur Bart Jan Wijsman staat de deur altijd voor u open. Hij ontvangt u graag in onze inspiratiekeuken. Natuurlijk kunt u dan ook meteen de overige onderdelen van ons bedrijf bezoeken. Met zijn brede horecaervaring bespreekt hij graag met u hoe u het best kunt inspelen op de veranderende wensen van uw gasten en komt daarvoor graag bij u langs om een kijkje in uw keuken te nemen.

Verkoopteam

Ons verkoopteam bestaat uit Sylvia Wijsman en Sophie Esmann. Zij staan voor u klaar als u wilt weten wat Egro voor u kan betekenen. Zij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat en nodigen u nu alvast uit om een kijkje in onze keuken te komen nemen. U bent van harte welkom. U kunt ook alvast de prijzencheck doen.

Kwaliteitsbewaking en bestellen

Hebt u vragen over ons bestelsysteem of kwaliteitssysteem, dan is Harry Veenendaal onze specialist. Voor meer informatie over de diverse bestelmogelijkheden kijkt u op bestellen.