Egro Nieuws

8 november 2018

Egro wint 3 keer goud

Egro wint 3 keer goud op de slagersvaktentoonstelling. De pulled pork Holy Goodness, de runder brisket Holey Goodness en de gerookte kipfilet werden alle drie bekroond met goud en de gerookte kipfilet kreeg zelfs een speciale vermelding van de vakjury in de vorm van een gouden ster. Trots op ons team dat iedere dag met … Lees verder

31 oktober 2018

Hét nieuwe label van Egro – BUTCHERS

“BUTCHERS” is hét nieuwe label van Egro voor een uitgebreid assortiment vleeswaren en charcuterie uit binnen- en buitenland. Dit assortiment bevat ook verschillende ham- en worstsoorten en wij roken dagelijks kip en kalkoenproducten. Al deze specialiteiten worden zowel in zijn geheel als gesneden aangeboden.

23 oktober 2018

Egro kerstpakketten 2018

Ook dit jaar hebben we weer een aantal culinaire kerstpakketten samengesteld. Van mooie olijfolie om in te bakken met bijpassende rub, tot een prachtige cote de boeuf of gerookte zalm en dit alles van hoogwaardige horecakwaliteit en feestelijk verpakt. Op https://verstpakketten.nl treft u onze kerstpakketten aan, maar vanzelfsprekend stellen we ook graag een heerlijk kerstpakket op maat … Lees verder

15 oktober 2018

Het wildseizoen is begonnen

Het wildseizoen is weer begonnen, het seizoen waar wij ons als wildliefhebbers ontzettend op verheugen. Er wordt weer een breed assortiment wild ingekocht, zodat u uw gasten volop kunt verrassen met het lekkerste scharrelvlees dat er is. Als u wilt weten wat de jagers binnen hebben gebracht, neemt u dan contact met ons op dan … Lees verder

5 september 2018

OMA BART’S BOERDERIJKIP- NATUURLIJK LEKKER

Oma Bart’s Boerderijkip komt in veel varianten. Van rauw, gemarineerd, smoked, tot sous vide gegaard. Er is altijd een Oma Bart’s kip die bij uw specifieke wensen past. En hebben we uw ideale kip nog niet in ons assortiment en is het volume groot genoeg, dan maken we de Oma Bart’s kip volgens uw specifieke … Lees verder

18 mei 2018

IRUKI PROEVERIJ

Egro introduceert Iruki in haar inspiratiekeuken. Dit prachtig intens dooraderd Spaans rundvlees werd getest door een twintigtal chef koks. Na zoveel enthousiasme over de kwaliteit gaat Egro overwegen om Iruki als eerste in Nederland in haar assortiment op te nemen. Voor meer informatie bel: 030-265 00 00.

3 maart 2018

Spring is in the air

Graag nodigen we u uit op maandag 19 maart om 11:00 uur om de opening van het lamsvlees seizoen te vieren. Dit doen wij in en rond de Schaapskooi van onze partner POLDERLAM, Kweldijk 2 te Zuilichem. Zien we u dan?  

16 februari 2018
inspiratiekeuken

De Egro inspiratiekeuken

U vernieuwt voortdurend de menukaart om uw gasten te verrassen. Zo komen gasten graag terug. Maar waar vindt u de inspiratie om telkens opnieuw gerechten aan de kaart toe te voegen? Met onze inspiratiekeuken hebben we hierop het antwoord. Kom kijken, proeven en oordelen In onze inspiratiekeuken proberen we samen met u onze producten uit, … Lees verder

30 december 2016

Egro gaat samenwerken met visgroothandel PIER24

Waarom zet Egro deze stap? Egro wordt in de horecamarkt vooral gezien als slager omdat daar ook haar ‘roots’ liggen. De meeste chefs kopen graag hun producten in bij een specialist. Juist daarom gaat Egro per 1 januari 2017 een samenwerking aan met de gespecialiseerde visgroothandel PIER24. De nieuwe horeca visgroothandel PIER24 is gevestigd in … Lees verder