Assortiment

Egro is horecaspecialist in wild, vlees, vleeswaren en gevogelte. Maar ook voor gerookte en gegaarde producten en een origineel relatiegeschenk of een authentieke specialiteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruim assortiment

U kiest bij Egro uit een assortiment van meer dan 1.000 producten. Vindt u het moeilijk om hieruit een keuze te maken? Onze specialisten helpen u hierbij graag. Voor elk budget is er een ruime keuze in het uitgebreide assortiment. Samen komen wij tot de beste keuzes voor u en voor uw gasten, zodat zij blijven terugkomen.

Regionale- en seizoensproducten

Bij het samenstellen van ons assortiment houden we rekening met de seizoenen. U kunt uw gasten altijd actuele gerechten aanbieden. Daarnaast werken we graag met regionale producten.

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Egro vindt het belangrijk om u het hele jaar door actuele producten aan te bieden. Hiervoor vullen wij ons assortiment aan met producten vanuit de hele wereld. Uiteraard in de goede prijs-kwaliteitsverhouding die u van Egro mag verwachten. Bij onze inkoop hebben we aandacht voor de zorg en welzijn van het dier.