Assortiment

Egro is horecaspecialist in wild, vlees, vleeswaren en gevogelte. Maar ook voor gerookte en gegaarde producten en een origineel relatiegeschenk of een authentieke specialiteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruim assortiment

U kiest bij Egro uit een assortiment van meer dan 1.000 producten. Vindt u het moeilijk om hieruit een keuze te maken? Onze specialisten helpen u hierbij graag. Voor elk budget is er een ruime keuze in het uitgebreide assortiment. Samen komen wij tot de beste keuzes voor u en voor uw gasten, zodat zij blijven terugkomen.

EGRO SPECIALITEITEN

Egro heeft een breed assortiment specialiteiten waar u uit kunt kiezen. Het betreft onder andere gegaarde, gerookte en sous vide producten die u in uw keuken alleen nog maar een “finishing touch” hoeft te geven. Maar ook dry aged producten, een (sous vide) kipassortiment, vleeswaren en charcuterie als ook wild en vis bezorgen we graag tot bij u in de koeling.

Regionale- en seizoensproducten

Bij het samenstellen van ons assortiment houden we rekening met de seizoenen. U kunt uw gasten altijd actuele gerechten aanbieden. Daarnaast werken we graag met regionale producten.

Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Egro vindt het belangrijk om u het hele jaar door actuele producten aan te bieden. Hiervoor vullen wij ons assortiment aan met producten vanuit de hele wereld. Uiteraard in de goede prijs-kwaliteitsverhouding die u van Egro mag verwachten. Bij onze inkoop hebben we aandacht voor de zorg en welzijn van het dier.