vleesmes

Vlees

Egro is leverancier van rund-, kalfs-, lams- en varkensvlees. Daarnaast leveren we ook een steeds breder assortiment vleesproducten die gerookt, gesmoked of sous vide bereid zijn. Zo nemen we u in drukke tijden of bij een krappe bezetting werk uit handen. De producten bereiden we volgens vaste, uitgebalanceerde recepturen. Hierdoor kunt u rekenen op een constante kwaliteit. Op verzoek bereiden we op basis van uw eigen receptuur. In ons assortiment is er aandacht voor Beter Leven producten en KDV (keten duurzaam varkensvlees) producten. Ook hebben we een uitgebreid assortiment vleeswaren in grootverpakking of gesneden. 

Advies en kwaliteitsbewaking

Jerry Bos is onze vleesspecialist. Hij kent het slagersvak door en door en hij is verantwoordelijk voor de inkoop van vlees en is voortdurend op zoek naar onderscheidende vleesproducten. Hiermee kunt u als chef-kok uw menu regelmatig vernieuwen en uw gasten blijven verrassen. Daarnaast bewaakt hij samen met Bart Jan Wijsman de inkoop en de kwaliteit van het vlees.

Regionaal en wereldwijd

Vernieuwing in het assortiment bereiken we met seizoens- en streekproducten. Maar we kopen onze vleesproducten ook in buiten de grenzen. We werken samen met gerenommeerde slachterijen en vleesleveranciers over de hele wereld. Wij houden daarbij scherp oog op de kwaliteit van het aanbod. Het resultaat is een actueel, breed assortiment aan vlees en vleeswaren, beschikbaar in diverse prijsklassen.

Eigen rokerij, smoker en dry aged afdeling

Ons vlees leveren we puur of ambachtelijk verwerkt. Egro bereidt de vleesproducten in de eigen keuken en rokerij. Daarnaast hebben we ook een breed assortiment dat we bereiden in onze smoker en rijpen wij hoogwaardig rundvlees in onze dry aged ruimte. Wij snijden en verpakken het vlees in de door u gewenste porties en grammages. Op maat dus, geheel naar uw wens.

Advies

Jerry Bos kent de markt en staat dicht bij onze relaties. Hij beantwoordt graag uw vragen. Daag hem gerust uit om op uw bijzondere wensen in te spelen.

Wilt u meer weten over het vleesassortiment van Egro en de prijslijst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

vlees