wildmes

Wild

Egro heeft al meer dan 50 jaar ervaring met de inkoop van wild. Naast grof wild zoals hert, ree en wild zwijn en klein wild zoals haas, konijn, patrijs en fazant, kunt u bij ons ook terecht voor gevogelte. Daarnaast leveren we steeds meer bereide wildproducten, waardoor we u in drukke tijden werk uit handen nemen. Egro vernieuwt voortdurend de wildproducten in het assortiment. Hierdoor kunt u als chef-kok innovatieve gerechten op uw kaart presenteren. Uw gasten waarderen uw creativiteit en komen hierdoor graag terug.

Lokaal en wereldwijd wild

Om u van een breed wildassortiment te voorzien en om u een goede en constante prijs- kwaliteitsverhouding te kunnen bieden, werken wij samen met gerenommeerde wildleveranciers en slachterijen over de hele wereld. Maar het liefst werken we samen met lokale jagers. Zij voldoen allen aan de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze leveranciers stellen.

Eigen keuken en rokerij

We leveren ons wild puur, of ambachtelijk verwerkt in onze eigen keuken en eigen rokerij. Wij snijden en verpakken het wild in de door u gewenste porties en grammages.

Advies

Neem contact met ons op als u inzicht wilt krijgen in ons totale wildassortiment en de prijslijst.

wild