Historie

De naam Egro bestaat al meer dan 50 jaar. Oprichter Jan de Groot begon in eerste instantie als wildspecialist en groeide uit tot een horecagroothandel in wild, vlees, vleeswaren en gevogelte. 

In 2002 neemt Egro een uiterst modern productiebedrijf in gebruik aan de Tennesseedreef in Utrecht en hier is Egro nog steeds gevestigd. Jan de Groot gaat in 2013 op zoek naar een opvolger en in dat jaar nemen Bart Jan en Sylvia Wijsman Egro over.

Vernieuwing

Sylvia en Bart Jan hebben beide een hoge hotelschool opleiding gedaan en hebben jarenlange ervaring in de horeca. Met hun kennis en enthousiasme leiden ze Egro naar een volgende, nieuwe fase in haar bestaan. Met veel inzet werkt het hele team blijvend aan vernieuwing, maar met behoud van het vertrouwde Egro-karakter.

 

egro-pand

bart-jan-wijsmanInspiratie

Bart Jan Wijsman: “Onze ambitie is uw verwachtingen te overtreffen. We denken graag met u mee, zodat u zich op diverse fronten kunt onderscheiden in de markt. Wij combineren een scherpe prijs met constante, goede kwaliteit. Daarnaast inspireren we u en delen we met u onze specialistische kennis van wild, vlees, vleeswaren en gevogelte.”