Horecaspecialisten

Iris van der Ven

Commerciële binnendienst

Clarisse Schouten

Algemene binnendienst

Judith Voorn

Controller

Joris Overmans

Accountmanager

Jerry Bos

Bedrijfsleider

Sylvia Wijsman

Directeur

Bart Jan Wijsman

Directeur

Bij Egro hebt u direct contact met onze horecaspecialisten. Zij kennen de producten en de markt. Met hun uitgebreide kennis van vlees, vleeswaren, wild en gevogelte kunnen zij goed inspelen op uw vragen en wensen. Door de persoonlijke benadering kunt u rekenen op maatwerk.

Vlees en vleeswaren

Hebt u inhoudelijke vragen over vlees en vleeswaren dan is Jerry Bos uw aanspreekpunt. Jerry draagt zijn kennis graag over aan de jonge generatie. Regelmatig ontvangen wij leerling-koks en beginnende koks van onze klanten om hen het mooie vak van dichtbij te laten beleven.

Wild en gevogelte

Harry Veenendaal is uw directe aanspreekpunt voor vragen over wild en gevogelte. Egro is voortgekomen uit een poeliersbedrijf en nog steeds verheugen we ons op het wildseizoen en werken we met veel plezier aan een steeds breder assortiment wild en gevogelte. Door onze jarenlange ervaring in het garen en roken van wild en gevogelte hebben we ook een uitgebreid assortiment gegaarde en gerookte producten waarmee we u werk uit handen kunnen nemen.

Helpdesk

Voor algemene vragen kunt u terecht bij Clarisse Schouten. Zij is voor u de bekende stem aan de telefoon en helpt u graag verder. Heeft u administratieve vragen dan staat Judith Voorn voor u klaar.

Directie

Bij onze directie Sylvia en Bart Jan Wijsman staat de deur altijd voor u open. Zij ontvangen u graag in onze inspiratiekeuken. Natuurlijk kunt u dan ook meteen de overige onderdelen van ons bedrijf bezoeken. Met hun brede horecaervaring bespreken zij graag met u hoe u het best kunt inspelen op de veranderende wensen van uw gasten en zij komen daarvoor ook graag bij u langs om een kijkje in uw keuken te nemen.

Verkoopteam

Ons verkoopteam bestaat uit Joris Overmans en Iris van der Ven. Zij staan voor u klaar als u wilt weten wat Egro voor u kan betekenen. Zij komen graag bij u langs, om uw wensen in kaart te brengen en maken een vrijblijvend voorstel op maat. Uiteraard bent u altijd van harte welkom om bij ons een kijkje in de keuken te komen nemen. U kunt ook alvast de prijzencheck doen.

Kwaliteitsbewaking

Wij waarborgen voortdurend onze kwaliteit aan de hand van vastgelegde kwaliteitseisen. Door onze constante hoogwaardige kwaliteit hebben we veel trouwe tevreden klanten. Hebt u vragen over ons  kwaliteitssysteem, dan helpt Jerry Bos u graag verder.