Horecaspecialisten

Bij Egro hebt u direct contact met onze horecaspecialisten. Zij kennen de producten en de markt. Met hun uitgebreide kennis van wild, vlees, vleeswaren en gevogelte kunnen zij goed inspelen op uw vragen en wensen. Door de persoonlijke benadering kunt u rekenen op maatwerk.

Vlees en vleeswaren

Hebt u inhoudelijke vragen over vlees en vleeswaren dan is Marcel Uittenbogaard uw aanspreekpunt. Marcel draagt zijn kennis graag over aan de jonge generatie. Regelmatig ontvangen wij leerling-koks en beginnende koks van onze klanten om hen het mooie vak van dichtbij te laten beleven.

Wild en gevogelte

Harry Veenendaal is uw directe aanspreekpunt voor vragen over wild en gevogelte. Egro is voortgekomen uit een poeliersbedrijf en nog steeds verheugen we ons op het wildseizoen en werken we met veel plezier aan een steeds weer breder assortiment wild en gevogelte.

Helpdesk

Voor algemene vragen kunt u terecht bij Clarisse Schouten. Zij is voor u de bekende stem aan de telefoon en helpt u graag verder. Heeft u administratieve vragen dan staat Judith Voorn voor u klaar.

Inspiratiekeuken

Bij onze directie Sylvia en Bart Jan Wijsman staat de deur altijd voor u open. Zij ontvangen u graag in onze inspiratiekeuken. Natuurlijk kunt u dan ook meteen de overige onderdelen van ons bedrijf bezoeken. Met hun brede horecaervaring bespreken zij graag met u hoe u het best kunt inspelen op de veranderende wensen van uw gasten en zij komen daarvoor graag bij u langs om een kijkje in uw keuken te nemen.

Verkoopteam

Ons verkoopteam bestaat uit Vincent Evers en Sophie Esmann. Zij staan voor u klaar als u wilt weten wat Egro voor u kan betekenen. Zij maken graag een vrijblijvend voorstel op maat en nodigen u uit om een kijkje in onze keuken te komen nemen. U bent van harte welkom. U kunt ook alvast de prijzencheck doen.

Kwaliteitsbewaking

Hebt u vragen over ons  kwaliteitssysteem, dan helpt Sylvia Wijsman u graag verder.