inspiratiekeuken

Inspiratiekeuken

In de inspiratiekeuken van Egro doen chef-koks en restaurateurs ideeën op voor nieuwe gerechten met wild, vlees, vleeswaren en gevogelte op hun menukaart. Experimenteer, proef en geniet van de beste ingrediënten.

Als chef-kok of als restaurateur bent u voortdurend op zoek naar ideeën. Suggesties voor nieuwe gerechten bij u op de menukaart. U wilt uw gasten verrassen en verleiden. Egro inspireert u graag.

Wisselend assortiment

Een deel van het assortiment verandert met de seizoenen mee. Daarnaast bieden we u voortdurend een gevarieerd en vernieuwend assortiment aan wild, vlees, vleeswaren en gevogelte. Benieuwd? Bij Egro kunt u letterlijk en figuurlijk een kijkje in onze keuken nemen. Wij laten u graag alles zien, van onze productieruimtes, onze rookkasten, onze nieuwe smoker, onze dry aged kast tot aan onze inspiratiekeuken.

Zelf producten uitproberen

In onze inspiratiekeuken proberen we samen met u onze producten uit. We denken graag met u mee hoe u uw gasten kunt verrassen en hun verwachtingen kunt overtreffen. Onze horecaspecialisten helpen u graag. Behalve een keuken met alle apparatuur die u als professional mag verwachten, leent de inspiratiekeuken zich ook om met uw team te vergaderen, te borrelen of te dineren. En natuurlijk kunt u hier de gerechten proeven die u zelf bereidt of die voor u bereid worden.

Bibliotheek met culinaire kookboeken
Met Egro staat u er niet alleen voor. Onze horecaspecialisten staan voor u klaar en u kunt van harte experimenteren in onze inspiratiekeuken. Daarnaast kunt u terugvallen op recepten uit een grote collectie culinaire kookboeken van bekende en minder bekende chefs.

Experimenteer, proef en geniet

De boekenkast in de inspiratiekeuken van Egro staat geheel tot uw beschikking. Laat u inspireren, maar kom vooral om te experimenteren, te proeven en te genieten van de gerechten, tot stand gekomen met de beste ingrediënten uit het Egro-assortiment.