Egro Nieuws

13 januari 2021

PIER24 NU OOK LOCATIE BIJ DE VISAFGSLAG IN IJMUIDEN


Waarom ging Egro samenwerken met PIER24?
Egro wordt in de horecamarkt vooral gezien als slager omdat daar ook haar ‘roots’ liggen. De meeste chefs kopen graag hun producten in bij een specialist. Juist daarom ging Egro in 2017 een samenwerking aan met de gespecialiseerde visgroothandel PIER24.

PIER24 nu ook in IJmuiden
Sinds haar ontstaan is PIER24 gevestigd in hetzelfde pand als Egro in Utrecht. Vanaf eind 2020 is Jacco de Haan het nieuwe gezicht van PIER24. Jacco is geboren in Den Oever en zijn ouders hadden een visrestaurant waar hij als klein jongetje al meehielp. Jacco is een visspecialist in hart en nieren en veel chefs zullen zijn naam wel al vaker voorbij hebben zien komen, eerder onder de vlag van FiskPalace. Sinds Jacco bij PIER24 is aangesloten heeft PIER24 er ook een productielocatie bij gekregen in IJmuiden, direct bij de afslag. PIER24 is daar iedere ochtend voor dag en dauw te vinden, om de meest verse vis direct van de afslag te kopen. PIER24 levert haar visassortiment dat bestaat uit verse vis, schaal- en schelpdieren, gerookte vis, diepvriesvis en delicatessen 6 dagen per week in gekoeld transport aan de horeca. Alle verse vis wordt dagelijks op de visafslag ingekocht, waardoor de top kwaliteit vis binnen 24 uur na de vangst op het bord van de gast kan liggen.

PIER24 staat voor u klaar
Onze visspecialisten Jacco de Haan en Dmitri van Meurs zien er dagelijks op toe dat de klanten een goede en constante kwaliteit vis ontvangen, tegen een scherpe prijs. Indien gewenst heeft u direct contact met onze visspecialisten waardoor de lijnen kort zijn en er op specifieke wensen kan worden ingespeeld.

Kennismaken met PIER24
Wilt u kennis maken met PIER24, neemt u dan contact op met 030-3410026 of mail met info@PIER24.NL. Jacco de Haan komt dan graag bij u langs. U bent ook van harte welkom in de inspiratiekeuken van PIER24, waar u kennis kunt maken met het PIER24 team en u het brede vis assortiment, kunt zien en proeven.